Elena aleargă pentru jurnalismul independent

 

Elena Calistru Asociația Think Outside The Box

100% Complete
589 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Sunt Elena și sunt ONG-istă. De obicei alerg după bugete și muncesc la traducerea informațiilor complicate în lucruri ușor de înțeles pentru cetățenii care urmăresc Funky Citizens.

Într-o zi de ianuarie, mi-a scris Laura de la Think Outside the Box și m-a întrebat dacă aș vrea să alerg pentru ei la Galantom. M-am panicat, pentru că nu mai alergasem până acum. Mi-a explicat că pot să încep să mă antrenez, că o să am timp ca până la eveniment să intru în formă și că mă poate ajuta cu sfaturi de antrenament.

Am zis da.

Pentru că un jurnalist bun știe să pună lucrurile în context, să îți dea toate informațiile de care ai nevoie ca să iei o decizie informată. În cazul meu, să fiu unul dintre susținătorii TOTB. Așa că mă veți vedea alergând pentru echipa Think Outside the Box pentru că îmi place jurnalismul de calitate și pentru că cred că noi, cititorii, putem să ne ajutăm să avem presa pe care ne-o dorim. Îmi propun ca la acest eveniment să strâng donații de 500 lei, care vor merge către super-jurnaliști.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional.

 

Strângem donații pentru a lansa o serie de articole despre speciile amenințate din România și cum vor influența acestea viitorul oamenilor pe termen lung.

 

Niște oameni faini s-au încumetat să alerge semi-maratonul București pentru TOTB.RO Aceștia vor primi donații pe care le vor oferi platformei de jurnalism pentru a susține o serie de articole despre speciile pe cale de dispariție din România.

 

6 Donații

Sa fie pace ca sa nu fie rau
15 May 2015
07 Apr 2015
07 Apr 2015
Run, Mitza, run!
07 Apr 2015
07 Apr 2015
succesuri :-) !!
31 Mar 2015