Vlad Petri - Asociația Think Outside The Box

Vlad Petri aleagă pentru jurnalismul independent

245 RON Donations raised
24.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donations

 

Am început să alerg în 2007, când am redescoperit pasiunea pentru călătorii mai lungi, drumeții și alergări de distanță. Am alergat două maratoane și câteva semimaratoane până prin 2012, când am redus din turația motoarelor și am intrat într-o perioadă mai puțin ancorată în exerciții fizice.

Acum mi-am propus să mă reîntorc la o veche pasiune și cred că cel mai potrivit moment va fi semimaratonul din luna mai când mă voi alătura echipei Think Outside the Box.

TOTB e o platformă pe care o urmăresc de mult timp, de unde mă informez, aflu chestii, noutăți culturale, citesc despre proiecte și artiști. Știu cât e de greu să fii independent, să ai ceva de spus și să încerci să supraviețuiești. De aceea m-am hotărât să susțin TOTB.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Think Outside The Box

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional.

 

Run Outside The Box. Specii care vor dispărea

Strângem donații pentru a lansa o serie de articole despre speciile amenințate din România și cum vor influența acestea viitorul oamenilor pe termen lung.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Niște oameni faini s-au încumetat să alerge semi-maratonul București pentru TOTB.RO Aceștia vor primi donații pe care le vor oferi platformei de jurnalism pentru a susține o serie de articole

6 Donations

13 May 2015
75 RON
11 May 2015
23 Apr 2015
succes!
14 Apr 2015
tinem pumnii!
14 Apr 2015
Go Petri!
08 Apr 2015