Cristian Neagoe - Asociația Think Outside The Box

Cristian aleargă pentru jurnalism, delfini și mediu

777 RON Donatii stranse
100% Complete
777 RON Target
10 Donatii

 

Cristian Neagoe e specialist în relații publice, jurnalism și management cultural. A studiat Filosofie la Universitatea din București, specializându-se în Etică Aplicată, Studii Europene și Etica Relațiilor Internaționale. A lucrat ca librar, PR, editor, producător și organizator de evenimente în București și New York pentru organizații precum Cărturești, Institutul Cultural Român, British Council. Este fondator și organizator al Street Delivery, cel mai apreciat festival de arte și experimente urbane din România. Scrie despre artă, activism și etică aplicată în reviste culturale din România și din străinătate.

A fost timp de trei ani redactor-șef al săptămânalului urban Șapte Seri. A tradus în limba română lucrări de Art Spiegelman (Maus), John Kennedy Toole (The Neon Bible), John Pinder (The European Union), Patrick Marber (Closer), poeme & povestiri de Charles Bukowski pentru editurile Polirom, ALL și ART.

Este performer și PR al The Institute of Change, o piesă de dans contemporan produsă de Centrul Național al Dansului din București.

În prezent se ocupă de strategia de comunicare pentru Darwin’s Room, proiectul pictorului Adrian Ghenie, care reprezintă România la Bienala de Artă de la Veneția din 2015.

Va alerga la semimaratonul București pentru jurnaliști liberi, delfini și împotriva încălzirii globale. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Think Outside The Box

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional.

 

Run Outside The Box. Specii care vor dispărea

Strângem donații pentru a lansa o serie de articole despre speciile amenințate din România și cum vor influența acestea viitorul oamenilor pe termen lung.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Niște oameni faini s-au încumetat să alerge semi-maratonul București pentru TOTB.RO Aceștia vor primi donații pe care le vor oferi platformei de jurnalism pentru a susține o serie de articole

10 Donatii

10 RON
21 May 2015
18 May 2015
30 RON
18 May 2015
17 May 2015
100 RON
17 May 2015
16 May 2015
75 RON
16 May 2015
for what is worth
06 Apr 2015
hai cu simbolismul!
31 Mar 2015
31 Mar 2015