Andra Matzal - Asociația Think Outside The Box

Andra aleargă pentru jurnalismul liber

1,930 RON Donatii stranse
100% Complete
900 RON Target
15 Donatii

 

Am 32 de ani şi de mai bine de 4 ani coordonez TOTB.ro, după tot atâţia ani de presă în redacţiile unor ziare naţionale.

Cred într-un fel aproape naiv în schimbările benefice pe care le pot aduce oamenii motivaţi de cauze, nu de interese, şi mai cred că solidarizarea e o unealtă şi o armă puternică. Am învăţat lucrurile astea alături de colegii mei şi de toţi cei peste 300 de jurnalişti, activişti, scriitori şi cititori care au publicat până acum pe TOTB.

Am studiat filosofia şi antropologia, timp în care am alergat prin biblioteci. Am tradus peste zece cărţi, timp în care am alergat cu degetele pe tastatură pe pagini kilometrice. De doi ani, am început să aplic multe din principiile despre care scriem pe TOTB şi m-am mutat la ţară, unde mă menţin în formă mergând la sapă, nu la sală.

Voi participa la semimaraton din convingerea că jurnalismul liber, la rândul lui o specie ameninţată, are mare nevoie de cât mai multe voci, şi din dorinţa de a duce mai departe comunitatea sutelor de mii de oameni care ne citesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Think Outside The Box

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional.

 

Run Outside The Box. Specii care vor dispărea

Strângem donații pentru a lansa o serie de articole despre speciile amenințate din România și cum vor influența acestea viitorul oamenilor pe termen lung.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Niște oameni faini s-au încumetat să alerge semi-maratonul București pentru TOTB.RO Aceștia vor primi donații pe care le vor oferi platformei de jurnalism pentru a susține o serie de articole

15 Donatii

Run outside the lines
17 May 2015
pentru ca sustin jurnalismul indepedent si jurnalistii care i se dedica
16 May 2015
16 May 2015
Am studiat jurnalism, sunt jurnalista de profesie, dar mult timp nu mi-a placut deloc sa ma identific cu aceasta breasla datorita lipsei de profesionalism si presiunilor care exista in media corporatista. Nu e si cazul meu, lucrez alaturi de colege si colegi speciali, dar e un caz particular. E evident ca lumea jurnalismului romanesc nu este tocmai aia care mi-as fi dorit eu sa fie... De aceea consider ca proiectele de jurnalism independent sunt esentiale in aceasta societate fara reala traditie jurnalistica si implicit fara traditia unei adevarate deontologii profesionale. Sunt insa oameni care vor sa faca presa asa cum stiu ei ca ar trebui facut; ei vor sa isi pastreze valorile si sa nu faca compromisuri. Ii admir, ii respect. Avem nevoie de vocea independenta din jurnalism, pentru ca altfel "Informarea", una dintre functiile jurnalismului, cu siguranta este sufocata de presiuni, show ieftin, minciuni si manipulare. Avem nevoie de vocea jurnalismului independent si de inteligenta oamenilor care au creat aceste proiecte!
16 May 2015
16 May 2015
16 May 2015
16 May 2015
16 May 2015
15 May 2015
Succes!
29 Apr 2015
ca sa nu fim si noi pe cale de disparitie, hai andra, hai totb
19 Apr 2015
300 RON
Spor la alergat, kiddo!
02 Apr 2015
02 Apr 2015
Sa scrieti cu spor(t)!
02 Apr 2015
Va multumesc! :D
02 Apr 2015