Magor Csibi - Asociația Think Outside The Box

Magor aleargă pentru schimbarea societății

1,026 RON Donatii stranse
48.857142857143% Complete
2,100 RON Target
10 Donatii

 

Think Outside the Box a fost creat ca sa ofere informatii si articole despre subiecte evitate de majoritatea publicatiilor mainstream, subiecte interesante, cateodata incomode, de care o societate sanatoasa are nevoie.

De 5 ani TOTB a devenit o parte esentiala a scenei media din Romania, oferind articole, investigatii, reportaje si stiri, mobilizand, indignand si formand mentalitati. TOTB a fost una dintre primele institutii media care a promovat un jurnalism implicat, pe alocuri chiar activist, fara insa sa cada in fanatism si extreme. A fost in mijlocul protestelor, incercand sa ofere o imagine reala de pe teren, a publicat informatii, reportaje si documente exclusive, dar fara sa uite ca accentul de fiecare data trebuie sa fie pe solutii si nu pe probleme, pe constructii si nu pe demolare.  

In ultimii 5 ani sute de oameni au primit voce de la TOTB, prin diverse materiale si sute de initiative misto au fost prezentate si sustinute pe paginile publicatiei, aratand ca exista o comunitate de oameni care incearca sa schimbe lumea in bine.   Am creat TOTB ca sa citesc despre ce nu s-a scris pe acea vreme in Romania si am fost foarte implicat in dezvoltarea platformei, mai ales in primii 2 ani ai existentei. Insa TOTB a devenit cunoscut si apreciat datorita oamenilor. A jurnalistilor care isi fac meseria bine, care nu au cenzura si restrictii, nu au limitari si isi pot exprima ideile, creativitatea si talentul lor in fiecare articol. Ei au format TOTB in cea ce este astazi si ei duc mai departe proiectul.   TOTB are sansa de a deveni o publicatie in care juralistii, dincolo de scris au si ownerhipul proiectului, resursele si ideile, eliminand in totalitatea ideea necesitatii unui management. Eu as vrea sa contribui la aceasta sansa, la acest viitor succes si tocmai din acest motiv alerg pentru TOTB.   

Pentru viitorul unui noi forme de jurnalism, mai liber, mai creativ, mai independent si mai relevant!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Think Outside The Box

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional.

 

Run Outside The Box. Specii care vor dispărea

Strângem donații pentru a lansa o serie de articole despre speciile amenințate din România și cum vor influența acestea viitorul oamenilor pe termen lung.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Niște oameni faini s-au încumetat să alerge semi-maratonul București pentru TOTB.RO Aceștia vor primi donații pe care le vor oferi platformei de jurnalism pentru a susține o serie de articole

10 Donatii

13 May 2015
Run, Magor!
11 May 2015
250 RON
Spor si noroc!
30 Apr 2015
100 RON
Felicitari! Sinteti o sursa credibila si utila :)
21 Apr 2015
16 Apr 2015
09 Apr 2015
100 RON
08 Apr 2015
08 Apr 2015
07 Apr 2015
150 RON
07 Apr 2015