Cristina Găvruș - Asociația Think Outside The Box

Cristina aleargă pentru independență

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Sunt actriţă şi performer. Activez mai mult în spaţiul independent, pentru că am crezut întotdeauna în libertatea pe care o oferă acest mediu. Libertate în alegerea unui text, a distribuţiei, în opţiunile artistice, în elaborarea programului şi a strategiei de promovare.  Asta înseamnă că am fost şi PR, broker imobiliar, organizator de festival de teatru independent, ospătar, entertainer, traducător şi asistent de casting – în spaţiul independent nu este întotdeauna uşor să îţi faci vocea auzită. E multă alergătură şi deseori, nu duce nicăieri.

Din acest motiv vreau să alerg pentru susţinerea jurnalismului independent. La baza lui stau pasiunea şi interesul permanent pentru informare corectă. La TOTB există voci puternice şi clare care trebuie auzite. Alergătura românească se transformă, iacătă, în ceva concret. Abia aştept, mai ales că nu-mi place să alerg fără scop.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Think Outside The Box

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional.

 

Run Outside The Box. Specii care vor dispărea

Strângem donații pentru a lansa o serie de articole despre speciile amenințate din România și cum vor influența acestea viitorul oamenilor pe termen lung.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Niște oameni faini s-au încumetat să alerge semi-maratonul București pentru TOTB.RO Aceștia vor primi donații pe care le vor oferi platformei de jurnalism pentru a susține o serie de articole

4 Donatii

07 May 2015
28 Apr 2015
08 Apr 2015
Bafta!
07 Apr 2015